» Activiteiten » Pastoraat
Pastoraat Ontmoetingskerk Pastoraat Ontmoetingskerk

Iemand is bereid om, in een persoonlijk gesprek, jouw verhaal aan te horen en zo nodig een stukje met je op te trekken.

De Ontmoetingskerk heeft een actieve bezoekersgroep. Getrainde vrijwilligers die van harte én in openheid een luisterend oor bieden.
Daarnaast is ook altijd een gesprek met een predikant mogelijk.

• Bezoek vanuit de bezoekersgroep:
    • Bel of mail de 'Pastoraal Coördinator': 06 - 3868 3282 /
  • Gesprek met een predikant:
    • Op dinsdagmorgen is in de Ontmoetingskerk altijd een predikant aan wezig.
    • Bel of mail de 'Pastoraal Coördinator' voor een afspraak: 06 - 3868 3282 /
    • In dringende gevallen, bel de pastorestelefoon: 06 - 53895889

Inloop-plaatsen Inloop-plaatsen

Ook op andere plekken in de stad bieden wij gelegenheid voor een goed gesprek:

Ontmoetingsmiddagen Ontmoetingsmiddagen

Met regelmaat organiseert de bezoekersgroep ontmoetingsmiddagen, met name voor díegenen voor wie de zondagmorgen te lastig is. Een vesper, waarin onze pastores voorgaan, is een vast onderdeel van deze middagen.

Bezoekersgroep Bezoekersgroep

De Ontmoetingskerk kent een zeer actieve bezoekersgroep. Bezoekers - de naam zegt het al - zoeken mensen thuis op. Gewoon om wat contact te houden. Of als het om verschillende redenen heel nodig is dat er iemand langs komt.
Onze bezoekers werken zo zorgvuldig mogelijk. Daarom bezinnen we ons als bezoekers regelmatig samen op het huisbezoek.

De bezoekersgroep van de Ontmoetingskerk organiseert bovendien regelmatig ontmoetingsmiddagen.

Ook coördineert de bezoekersgroep de kaarten en de bloemen van de zondag.

Kerstviering - Ontmoetingsmiddag
datum en tijdstip 16-12-2017 om 15:30

Inloophuis Opstandingskerk
datum en tijdstip 17-12-2017 om 15:00

Kerkelijk Bureau
Openingstijden:
maandag t/m donderdag 10.00 - 13.30 uur.

Kerkdiensten

Informatie over aanvangstijden in de Ontmoetingskerk en kerken in Enschede waarmee wij een bijzondere binding hebben.