wo 15 augustus 2018

17.45u
Prijs:
 2 euro - maar meer mag ook

Noabermaaltijd. Waar stadsgenoten elkaar ontmoeten. Wilt u gezellig samen eten? En ook een goed gesprek voeren? Dat kan in de Ontmoetingskerk, Varviksingel/Wagenaarstraat.
Elke 1e en 3e woensdag van de maand staan vrijwilligers klaar om een lekkere maaltijd te bereiden. De tafels worden mooi gedekt en u bent welkom!
De kosten zijn 2.00 euro p.p. Vanaf 17.30 uur kunt u binnenlopen - de maaltijd begint om 17.45.
Aanmelden kan ma. t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 via nummer 053-4311568. U kunt zich opgeven tot dinsdag 12.00 uur voorafgaande aan de maaltijd.

Teken aan de wand
datum en tijdstip 19-08-2018 om 10:00
Vandaag is het feest. We zijn uitgenodigd voor een gigantisch drinkgelag met wel duizend gasten. Allemaal mensen die ertoe doen. Trump is er vast ook bij. Maar er zijn veel meer bekenden. En wij zijn er ook. De beste wijnen zijn ingekocht. Genoeg om iedereen zichzelf volkomen lam te laten zuipen. Alle mannen krijgen een prachtige vrouw op schoot.
Het feestje loopt al snel uit de hand. Gore moppen gaan over de tafel. De vrouwen zijn gereduceerd tot speeltjes. Er wordt hard gelachen over die stumpers buiten die het niet redden in het leven. Nee, het gaat nergens over. Moet dat dan?
Maar dan is daar ineens een mensenhand. En die hand schrijft een paar woorden op de muur. Zomaar wat letters tijdens een tekstloos feestje. De gastheer schrikt zich een ongeluk. En niemand durft de woorden te ontcijferen.
Er is er maar eentje die deze woorden kan lezen. En dat is de joodse jongen die ooit door de vader van de gastheer werd gedeporteerd uit zijn land. ‘Gewogen en te licht bevonden’, leest hij.  Nihilisme wordt ontmaskerd. Een teken aan de wand.

datum en tijdstip 21-08-2018 om 10:00

Broodje bezinning
datum en tijdstip 06-09-2018 om 12:30

Kerkelijk Bureau
Openingstijden:
maandag t/m donderdag 10.00 - 13.30 uur.

Het Kerkelijk Bureau is gesloten van 17
augustus tot 10 september