» Publicaties-Contact
Abonnement Zondagsbrief Abonnement Zondagsbrief

Stappenplan 'Aanmelden voor de zondagsbrief'

• Stuur een leeg emailbericht aan:
  • Vervolgens ontvangt u ter verificatie van uw emailadres een engelstalig bericht van 'Yahoo'.
  • Het volstaat om in dit bericht op de duidelijk zichtbare 'link' te klikken.
  • Een alternatieve optie is, om dit bericht te 'beantwoorden' (zonder verdere wijzigingen of toevoegingen - éénvoudig de 'beantwoorden' knop klikken).
  • Mocht u na aanmelding niets ontvangen, kijk dan a.u.b. of de berichten van de emailgroep (of de verificatie-mail) wellicht worden tegengehouden door een spamfilter.
Stappenplan 'Afmelden voor de zondagsbrief'
  • Stuur een leeg bericht aan:
  • Vervolgens ontvangt u ter verificatie een engelstalig bericht van 'Yahoo'.
  • Dit bericht dient u simpelweg te 'beantwoorden' (zonder verdere wijzigingen of toevoegingen - éénvoudig de 'beantwoorden' knop klikken).
  • U bent afgemeld voor de nieuwsbrief.

datum en tijdstip 24-07-2018 om 10:00

Meneer de president - slaap zacht!
datum en tijdstip 29-07-2018 om 10:00
Dat dromen geen bedrog zijn blijkt wel uit het verhaal dat we zondag lezen. Een onbekend maar prachtig verhaal uit het boek Daniël. De almachtige koning heeft een nachtmerrie en kan niet meer slapen. Hij heeft in de afgrond gekeken en wil het liefst zijn droom vergeten.
De koning droomt zichzelf een reus op lemen voeten. Een gigantisch beeld wordt door een klein steentje omver geworpen. Er komt geen mens aan te pas. Er hoeft maar dit te gebeuren of alle zandkastelen storten in. Het is typisch de nachtmerrie van hen die zich oppermachtig wanen. Maar diep in onze dromen schuilt misschien ook wel zo’n nachtmerrie.
Niemand weet er raad mee. Behalve Daniel. Hij brengt onder woorden wat verder niemand onder woorden durft te brengen. Daniel heeft namelijk een andere droom. Hij droomt van een nieuwe wereld waar niemand buiten de boot valt, onrecht is uitgebannen en elke traan wordt afgewist. Voor wie snakt naar een beetje verbeelding.

datum en tijdstip 01-08-2018 om 17.45u