zo 17 jun 2018  om 10:00
Voorganger: ds J.D. Zuurmond
Job - gelezen na Trinitatis - III

Tijdens de zondagen 'na Trinitatis' (27 mei) lezen we in de Ontmoetingskerk uit het boek Job. Onbegrijpelijk is het kwaad dat Job overkomt in zijn leven. En dan neemt Job het woord. Een ongekende klacht. Tot God. Tot wie anders? "Ik wou dat ik nooit geboren was..."
Woorden die om een tegengeluid lijken te vragen. En toch... en toch... is dat niet het grootste risico dat ook jou en mij dreigt: dat ik jouw klacht niet echt durf te horen. Dat ik te snel met een tegengeluid kom, nuanceer, relativeer... En daarmee afstand neem van jou en jouw klacht? Kortom, durven we zondag de nabijheid aan - nabijheid bij Job, bij elkaar?

datum en tijdstip 18-06-2019 om 10:00

Coventrygebed
datum en tijdstip 21-06-2019 om 13:15 uur

Pastarestaurant