» Ontmoetingskerk
Abonnement Zondagsbrief Abonnement Zondagsbrief

Stappenplan 'Aanmelden voor de zondagsbrief'

• Stuur een leeg emailbericht aan:
  • Vervolgens ontvangt u ter verificatie van uw emailadres een engelstalig bericht van 'Yahoo'.
  • Het volstaat om in dit bericht op de duidelijk zichtbare 'link' te klikken.
  • Een alternatieve optie is, om dit bericht te 'beantwoorden' (zonder verdere wijzigingen of toevoegingen - éénvoudig de 'beantwoorden' knop klikken).
  • Mocht u na aanmelding niets ontvangen, kijk dan a.u.b. of de berichten van de emailgroep (of de verificatie-mail) wellicht worden tegengehouden door een spamfilter.
Stappenplan 'Afmelden voor de zondagsbrief'
  • Stuur een leeg bericht aan:
  • Vervolgens ontvangt u ter verificatie een engelstalig bericht van 'Yahoo'.
  • Dit bericht dient u simpelweg te 'beantwoorden' (zonder verdere wijzigingen of toevoegingen - éénvoudig de 'beantwoorden' knop klikken).
  • U bent afgemeld voor de nieuwsbrief.

datum en tijdstip 29-05-2018 om 10:00

Groene Kerk
datum en tijdstip 05-06-2018 om 20:00

In Babel... Daniël in de zomer
datum en tijdstip 22-07-2018 om 10:00
Deze zomer lezen we in de Ontmoetingskerk het boek Daniël. En daarmee verblijven we zeven weken lang in Babel! Babel functioneert in de bijbelse verhalen als het land waar men niet meer weet wat goed is. Waar alle sporen van het bijbelse visioen van hoop op een andere, menselijker wereld zijn uitgewist. Babel is het land waar men de schouders ophaalt als de rechtstaat wordt bedreigd. Het is het land waar mensen zijn gaan wennen aan onrecht. Babel denkt Daniël van alles te kunnen beroven, zelfs van zijn naam. Maar één ding kan Babel hem niet ontnemen en dat is het bevrijdende visioen van de tora waar hij mee leeft. Dat visioen zit in zijn hart en houdt hem scherp. Het verhaal van Daniël komt actueel dichtbij en maakt ook ons wakker voor wat er deze dagen gebeurt. Een verhaal van troost en protest is het.
Voor wie, al is het dan vakantie, toch even wakker geschud wil worden…